Isolda Zăvoianu

942131_4915225838497_450320668_n

Îmi place viața și mă bucur de ea, iubesc, sunt foarte curioasă, iubesc mișcarea și fotografia, sunt plină de energie și încerc pe cât posibil să trăiesc în prezent.

În urmă cu câțiva ani, pe vremea asta lucram într-o multinațională. Nu intru în detalii, știți povestea clasică: program de dimineața până seara, mult timp pierdut pe drum, prea puțin timp spre deloc pentru propria viață. La un moment dat am decis că e momentul să ies din zona de confort și am ales să lucrez pe cont propriu pe proiecte de comunicare online, cea mai mare parte a experienței mele profesionale aflându-se în zona de comunicare.

La pachet cu această alegere au început să vină și altele: am participat la diverse ateliere (actorie, dramaturgie, dans contemporan etc) seminarii, cursuri, experiențe; toate acestea s-au întâmplat alături de niște oameni minunați care m-au scos din zona de confort și m-au ajutat să continui să mă construiesc pe mine ca om, să fiu, să mă bucur.

De ceva vreme am ales să mă exprim (și) prin fotografie. E o călătorie frumoasă, care a venit către mine la momentul potrivit, alături de oamenii potriviți; de la școala de fotografie la ale cărei cursuri de tehnică și artă fotografică am participat, până la diverse proiecte fotografice, unele încheiate, altele aflate în lucru, zona mea de confort a devenit din ce în ce mai mică, iar bucuriile și satisfacțiile au crescut.

Mai multe despre mine puteți afla intrând pe http://isoldazavoianu.com/

Ce vom face împreună în cadrul Exit[Zone] nu este un curs despre fotografie, ci vor fi o serie de întâlniri în care fotografia va reprezenta un instrument ce ne va ajuta să călătorim în afara zonei de confort. Vom explora împreună printr-o serie de exerciții și tehnici mai mult sau mai puțin convenționale, atât în spații interioare, cât și în spații exterioare. Ne vom afla față în față cu anumite temeri, cu comoditatea, cu rutina și multe altele.

Advertisements