About

comfort-zone

Câți dintre noi suntem acolo unde ne-am propus? Câți dintre noi facem ce ne face fericiți? Câți dintre noi au curajul să se ridice și să plece atunci când simt că nu sunt în locul potrivit?

Destul de puțini.

Ne este frică să ne urmăm pasiunile și să ne trăim iubirile. Ne este frică să fim respinși, să fim răniți, ne este teamă de necunoscut, de schimbare, de eșec.

Și atunci rămânem într-o zonă de confort emoțional în care suntem feriți de emoții prea puternice. Și, totuși, acestea ne spun că merită să încercam lucruri, că suntem vii, activi, temerari, că mergem, creștem, nu stăm pe loc. Și că, într-o zi, vom ajunge și unde sau lângă cine ne poate face fericiți.

Noi îți propunem câteva exerciții prin care poți să experimentezi ieșirea din zona de confort prin scriere creativă, dramaturgie, dans, mișcare performativă și fotografie.

Acesta nu este un curs de scris, nu este un curs de dans, nu este un curs de fotografie. Este un atelier de explorare prin aceste instrumente. Ce vei găsi la capătul lui? Pe tine. Gol, așa cum ești tu de fapt, dar cu niște bariere zdruncinate. Și mai conștient de ceea ce poți face.

Traineri: Vera Ion (scriere creativă și dramaturgie), Cosmin Manolescu (dans și mișcare performativă), Isolda Zăvoianu (exerciții de explorare prin fotografie)

Unde: Str. Budișteanu, nr. 26, va fi locul în care vom începe și unde vom termina. Însă, între aceste coordonate, vom călători un pic și prin alte spații.

Date de desfășurare: 6, 9, 13, 16, 20, 23, 27, 30 mai și 3, 6 iunie. Interval orar: 19.00 – 22.00 în cursul săptămânii, 13.00 – 16.00 duminica.

Cost: 40 de lei per ședință, dacă plata se face la începutul atelierului pentru întregul modul, sau 60 de lei înaintea fiecărei ședințe. Număr minim de participanți 10, maxim 14.

Înscrieri: până pe 4 aprilie, printr-un mail la exitzonemail@gmail.com. Tot aici ne găsești și pentru alte informații.

Exit[Zone] este un proiect realizat în parteneriat cu Scrie despre Tine și Zona Dans.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s